سوفیانیوز
سوفیانیوز: مطمئنا جالبترین نکته درباره «توت عنخ آمون» مقبره سالم و آسیب ندیده اوست. پس از آن که این مقبره که برای هزاران سال از دستبرد سارقان مقبرههای مصر باستان در امان مانده بود، در سال 1992 توسط «هاروارد کارتر» باستانشناس ومصر شناس بریتانیایی کشف و از آن به عنوان اکتشاف یک گنجینه حقیقی یاد شد.
به گزارش سرویس تاریخ پایگاه خبری سوفیانیوز، «توت عنخ آمون» احتمالا اولین نامی است که از اشرافزادگان مصر باستان در ذهن تداعی میشود. حالا با نمایش جهانی گنجینه مقبره «توت عنخ آمون»، نام فرعون طلایی مصر بار دیگر بر سر زبان ها افتاده است.
به گزارش ایسنا و به نقل از انشنت اوریجینز، بیشتر افراد مطلع هستند که «توت عنخ آمون» یکی از نامدارترین فراعنه مصر باستان بود که از سن 9 سالگی بر تخت سلطنت نشست و از سالهای 1332 تا 1323 پیش از میلاد بر مصر باستان فرمانروایی کرد. ماسک طلایی منحصر بهفرد از چهره مصمم و جوان «توت عنخ آمون» را شاید بتوان مشهورترین اثر باستانی جهان محسوب کرد. نقاب طلایی، «توت عنخ آمون» نام مالکاش را در ذهن هزاران نفر برای همیشه ثبت کرده است.
نام اصلی «توت عنخ آمون» در حقیقت «توت عنخ آتن» به معنای تصویر زندهای از خدای «آتن» بود. این نام توسط «آخناتون» که با نام «آمنهوتب چهارم» حکومت میکرد، انتخاب شده بود. «توت عنخ آمون» زمانی که به عنوان یک فرعون فعالیت خود را آغاز کرد، تنها 9 سال داشت. فعالیت او به عنوان فرعون در سن کم و مرگش در سن نوزده سالگی او سبب شده تا از او به عنوان «فرعون جوان» یادشود.