کد خبر: 13662
پنجشنبه 13 دی 1403 - 08:46
پنجشنبه 13 دی 1403 - 08:46

ساعت طلایی اصلی‌ترین وعده غذایی؛ صبحانه‌ات رو این ساعت بخور تا آخر روز پر انرژی و سرحال باشی!

ساعت طلایی اصلی‌ترین وعده غذایی؛ صبحانه‌ات رو این ساعت بخور تا آخر روز پر انرژی و سرحال باشی!

سوفیانیوز: سرعت متابولیسم بالا به این معنی است که بدن شما بدون زحمت زیاد غذا را برای آزاد کردن انرژی تجزیه می‌کند و از آن انرژی برای حفظ انرژی شما در تمام روز استفاده می‌کند. بهترین زمان برای صرف صبحانه بین ساعت 7 صبح تا 8 صبح است. به هیچ عنوان نباید صبحانه خود را به بعد از ساعت 10 موکول کنید.

به گزارش سرویس علم و فناوری پایگاه خبری سوفیانیوز، یک بررسی نشان داد کسانی که تا دیروقت بیدار هستند؛ اغلب صبحانه را دیرتر می خورند یا آن را حذف می کنند و دیر شام می خورند، پنج برابر بیشتر در معرض خطر چاقی هستند. در مقابل، افرادی که صبحگاهی دو ساعت پس از بیدار شدن از خواب صبحانه پرکالری می خورند، 50 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به چاقی هستند. یک بررسی نشان داد که نخوردن صبحانه با افزایش خطر ابتلا به اضافه وزن یا چاقی مرتبط است. طبق تحقیقات، خوردن یک صبحانه مقوی حدود دو ساعت پس از بیدار شدن از خواب ایده خوبی است، به خصوص اگر می خواهید وزن خود را کاهش دهید یا مدیریت کنید.

کارشناسان می‌گویند همیشه باید صبحانه را تا دو ساعت بعد از بیدار شدن از خواب میل کنید. بنابراین، اگر سحرخیز هستید، صبحانه را زود میل می‌کنید. دلیلش این است که اگر بلافاصله بعد از بیدار شدن صبحانه بخورید، سرعت متابولیسم شما به حداکثر می‌رسد. چرا سرعت متابولیسم مهم است؟ سرعت متابولیسم بالا به این معنی است که بدن شما بدون زحمت زیاد غذا را برای آزاد کردن انرژی تجزیه می‌کند و از آن انرژی برای حفظ انرژی شما در تمام روز استفاده می‌کند. بهترین زمان برای صرف صبحانه بین ساعت 7 صبح تا 8 صبح است. به هیچ عنوان نباید صبحانه خود را به بعد از ساعت 10 موکول کنید.

فواید زود صبحانه خوردن چیست؟

خوردن صبحانه تا 2 ساعت پس از خواب مزایای زیر را به همراه دارد:

  • صبحانه خوردن به موقع، نوسانات سطح قند خون شما را کنترل خواهد کرد. این بدان معناست که احتمال ابتلای شما به دیابت کمتر خواهد شد.

  • مانع از خوردن تنقلات ناسالم در طول روز می‌شود و شما را تا زمان ناهار خوردن سیر نگه می‌دارد.

  • خوردن به‌موقع صبحانه، شما را از نظر ذهنی فعال نگه می‌دارد، بهره‌وری شما را افزایش می دهد و تمرکز شما را افزایش می‌دهد.

برای مشاهده دیگر مطالب مرتبط با علم و فناوری روی لینک کلیک کنید