سوفیانیوز
سوفیانیوز: استاندار مرکزی گفت: در دانشگاه جامع علمی کاربردی ظرفیت مناسبی برای کمک به ایجاد اشتغال جوانان وجود دارد.
به گزارش سوفیانیوز به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان مرکزی، دکتر فرزاد مخلص الائمه استاندار مرکزی در دیدار با دکتر علیرضا نظام آبادی رئیس واحد استان مرکزی بر همگرایی مجموعه مراکز مجری آموزش های مهارتی در استان تاکید کرد و گفت: آموزش و تحصیل باید متناسب با نیازهای بازار کار و در جهت رفع موانع در کشور و استان باشد.
وی افزود: پیشرفت کشور در گرو تلاش جوانانی است که با تلفیق علم و عمل در راستای رونق تولید در کشور فعالیت می کنند و این تلاش باعث ایجاد اشتغال و در نتیجه رفع معضلات ناشی از بیکاری در جامعه می شود.
دکتر مخلص الائمه در ادامه گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی یکی از مهمترین مراکزی است که در جهت مهارت آموزی جوانان فعالیت می کند و مطمئناً می تواند این دانشگاه در تربیت مهندسین و تکنیسین های راه گشا و مشکل گشا برای استان و کشور نقش بسزایی داشته باشد و در آینده تبدیل به یک هاب آموزشی جهت تربیت و آموزش نیروهای متخصص برای حل مشکلات فعلی و آینده صنایع شود.
وی گفت: در آموزش های مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی ظرفیت بسیار مناسبی برای ایجاد اشتغال وجود دارد که باید با حمایت از این نوع آموزش ها، این ظرفیت ها به فرصت های شغلی پایدار برای جوانان تبدیل شود.
دکتر علیرضا نظام آبادی رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی نیز در این دیدار ضمن تقدیر از استاندار مرکزی به جهت حمایت های انجام شده در توسعه و گسترش اظهار داشت: در دانشگاه جامع علمی کاربردی اساس کار بر آموزش مهارت واقع شده و تدوین سرفصل های آموزشی متناسب با نیاز بازار و ایجاد شغل انجام می پذیرد.
وی افزود: محتوای آموزشی در دانشگاه جامع علمی کاربردی بر مبنای طرح آمایش سرزمینی انجام شده و مشاغل مورد نیاز کشور با کمک افراد خبره، ماهر و با تجربه در این زمینه ها مشخص می شود و به همین دلیل دانش آموختگان این دانشگاه به راحتی می توانند جذب بازار کار شوند.
دکتر نظام آبادی بیان کرد: در طرح آباد برای تمامی دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه های کشور برنامه ریزی شده است تا آنهایی که نیاز به مهارت بیشتری دارند بتوانند با یادگیری مهارت های نوین با سهولت بیشتری جذب بازارکار و یا اشتغال آفرین شوند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی در پایان خواستار اختصاص 3 درصد از بودجه تبصره 18 قانون برنامه بودجه سال 1402 به این دانشگاه و حمایت بیشتر استانداری و زیرمجموعه های آن شد و ابراز امیدواری کرد تا با حمایت همه جانبه مسئولان استان با برگزاری دوره های کوتاه مدت و تخصصی در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی سرعت توسعه مهارت آموزی در استان بسیار بیشتر از گذشته شده و شاهد اشتغال زایی برای جوانان و کمتر شدن نرخ بیکاری در استان باشیم.