سوفیانیوز
سوفیانیوز: مسمومیت با آب یک وضعیت تهدیدکننده است که در اثر خوردن آب زیاد ایجاد میشود. درست است که همه پزشکان همواره سفارش به نوشیدن آب میکنند اما در این کار نباید زیادهروی کنیم. در این ویدیو عواقب مصرف زیاد آب برای بدن را میبینید.
به گزارش پایگاه خبری سوفیانیوز، آب با دفع آلایندههایی که به بدن آسیب میرسانند، سلامتی بدن ما را در امنیت نگه میدارد. بسیاری از کارشناسان بهداشت، نوشیدن 8 تا 10 لیوان آب در روز را توصیه میکنند، اما احتمال دارد نوشیدن بیش از حد آن مشکلاتی ایجاد کند.
نوشیدن بیش از حد آب برای سلامتی ضرر دارد؛ زیرا توانایی کلیهها را برای دفع آب اضافی مهار کرده و سدیم را در بدن رقیق میکند. نوشیدن آب زیاد منجر به عملکرد نامناسب کلیهها و تورم سلولها میشود و برای سلامتی مضر است.
مصرف زیاد آب باعث هیپوناترمی میشود. این بیماری، با عدم تعادل الکترولیت یا غلظت کم سدیم در خون مشخص میشود و معروف به «هیپوناترمی» است. هیپوناترمی یا کمبود سدیم در خون منجر به تورم مغز شود. این مورد از مضرات نوشیدن آب زیاد، به نوبه خود باعث ناتوانی گفتاری، بیثباتی در راه رفتن، روان پریشی و حتی مرگ میشود.
هیپوناترمی یا کمبود سدیم در خون منجر به تورم مغز شود. این مورد از مضرات نوشیدن آب زیاد، به نوبه خود باعث ناتوانی گفتاری، بیثباتی در راه رفتن، روان پریشی و حتی مرگ میشود.
گاهی اوقات هیدراتاسیون بیش از حد منجر به نارسایی قلبی در افرادی میشود که تحت دیالیز قرار میگیرند. قلب وظیفه پمپاژ خون در کل بدن را بر عهده دارد. وقتی بیش از حد آب مصرف میکنید، حجم خون داخل بدن افزایش مییابد. افزایش حجم خون فشار غیرضروری بر رگهای خونی و قلب وارد میکند. همچنین ممکن است منجر به تشنج و آسیب مغزی شود.