سوفیانیوز
سوفیانیوز: ضربالمثلها بخشی از گنجینه فرهنگی هر ملت هستند که از نسلهای گذشته به ما رسیدهاند. این جملات کوتاه و حکیمانه، معمولا با استفاده از تمثیل و استعاره، نکات زندگی، تجربههای اجتماعی و آموزههای اخلاقی را منتقل میکنند. در ادامه این مطلب میتوانید معنا و مفهوم ضربالمثل «آب زیرکاه» را بخوانید.
به گزارش سرویس هنر پایگاه خبری سوفیانیوز، ضربالمثلهای ایرانی، گنجینهای از حکمت و تجربههای نسلهای گذشته هستند که بهطور غیرمستقیم درسهای زندگی را منتقل میکنند. این مثلها به زبان ساده و با استفاده از تصاویر و مفاهیم ملموس، نکاتی درباره اخلاق، رفتار، روابط انسانی، و حتی هشدارهایی در مورد اشتباهات و لغزشها را بیان میکنند.
در گذشته وقتی گروهی می خواستند دشمن خود را غافلگیر کنند در مسیر او باتلاقی می ساختند به این نحو که زیر آن را پر آب کرده و رویش را با کاه می پوشاندند. وقتی خود سپاهیان پیاده یا اسب سواران از روی این کاه ها می گذشتند گرفتار باتلاق می شدند. به همین دلیل به کسانی که در ظاهر مثل آن کاه آرام و امن به نظر می رسند اما وجودشان پر از باتلاق های شرارت و بدخواهی هست، ضرب المثل آب زیرکاه را می گویند.
برای مشاهده دیگر مطالب مرتبط با هنر روی لینک کلیک کنید