کد خبر: 14261
شنبه 29 دی 1403 - 20:30
شنبه 29 دی 1403 - 20:30

یه جواب قطعی برای اونایی که نمی‌دونن خوردن سفیده تخم مرغ برای سلامتی بهتره یا زرده!

یه جواب قطعی برای اونایی که نمی‌دونن خوردن سفیده تخم مرغ برای سلامتی بهتره یا زرده!

سوفیانیوز: هنگامی که صحبت از یک رژیم غذایی سالم به میان می‌آید، تخم مرغ اغلب بسیار مغذی در نظر گرفته می‌شود. این ماده غذایی اغلب به عنوان یک نیروگاه تغذیه در نظر گرفته می‌شود که حاوی طیف گسترده‌ای از مواد مغذی ضروری از جمله پروتئین، ویتامین‌ها، مواد معدنی، چربی‌های سالم و غیره است. وقتی صحبت از تخم مرغ می‌شود...

به گزارش سرویس علم و فناوری پایگاه خبری سوفیانیوز، در حالی که هر سفیده تخم‌مرغ حاوی حدود 3.6 گرم پروتئین است، تخم‌مرغ آب‌پز که شامل سفیده و زرده باشد، حدود 6.3 گرم پروتئین دارد. در مقابل، یک زرده تخم‌مرغ بزرگ حاوی 2.7 گرم پروتئین است.

اگرچه سفیده تخم مرغ پروتئین بیشتری دارد، اما اکثر مواد مغذی موجود در تخم مرغ در واقع در زرده آن یافت می شود. زرده تخم مرغ سرشار از چربی، سلنیوم، فسفر، ویتامین B12، ویتامین A، ویتامین D، فولات و ریبوفلاوین است. البته زرده تخم مرغ دارای کلسترول بیشتری در رژیم غذایی است.

هنگامی که صحبت از یک رژیم غذایی سالم به میان می‌آید، تخم مرغ اغلب بسیار مغذی در نظر گرفته می‌شود. این ماده غذایی اغلب به عنوان یک نیروگاه تغذیه در نظر گرفته می‌شود که حاوی طیف گسترده‌ای از مواد مغذی ضروری از جمله پروتئین، ویتامین‌ها، مواد معدنی، چربی‌های سالم و غیره است. وقتی صحبت از تخم مرغ می‌شود، از دو قسمت سفیده تخم مرغ و زرده تخم مرغ تشکیل شده است و همیشه این بحث وجود دارد که کدام یک برای کسانی که در سفر کاهش وزن هستند بهتر است.

در حالی که تحقیقات نشان می‌دهد که کلسترول رژیم غذایی برای اکثر بزرگسالان سالم تأثیر کمی بر سطح کلسترول خون دارد، برخی از افراد ممکن است نسبت به اثرات کلسترول رژیم غذایی حساس‌تر باشند و باید مراقب مصرف آن‌ها باشند.

برای مشاهده دیگر مطالب مرتبط با علم و فناوری روی لینک کلیک کنید