کد خبر: 14264
شنبه 29 دی 1403 - 22:08
شنبه 29 دی 1403 - 22:08

کی گفته همه چیز طبیعی باشه بهتره؟ / اینجا بهت ثابت می‌کنم که چرا کلا باید قید لبنیات غیر پاستوریزه رو بزنی

کی گفته همه چیز طبیعی باشه بهتره؟ / اینجا بهت ثابت می‌کنم که چرا کلا باید قید لبنیات غیر پاستوریزه رو بزنی

سوفیانیوز: عموم مردم باید توجه داشته باشند که مصرف محصولات لبنی غیرپاستوریزه با بروز بیماری های زیادی همچون بیماری های عفونی و گوارشی و بیماری های مشترک میان انسان و دام مانند تب مالت همراه است و باید از مصرف اینگونه مواد پرهیز کنند.

به گزارش سرویس علم و فناوری پایگاه خبری سوفیانیوز به نقل از رئیس مرکز سلامت محیط وزارت بهداشت: تب مالت نوعی باکتری عفونی است که از حیوان به انسان و بیشتر از طریق شیر، پنیر و سایر لبنیات غیرپاستوریزه منتقل می‌شود. فرآورده‌های خام دامی به‌سرعت می‌توانند بیماری‌هایی مانند تب مالت را منتقل کنند.

علائم تب مالت می‌تواند شامل تب، درد مفاصل و خستگی باشد. این علائم می‌تواند از چند روز تا چند ماه پس از ابتلا به عفونت بروز کند.

مردم باید از خرید و مصرف شیر خام غیرپاستوریزه خودداری کنند و در صورت اجبار به استفاده از شیر خام، آن را به مدت یک دقیقه بجوشانند و در حالت جوش هم بزنند.

با وجود قیمت بالا و وجود آلودگی های زیاد در لبنیات محلی، مردم گرایش زیادی به مصرف این مواد دارند و بر اساس یک باور غلط تصور می کنند که خواص این مواد از نوع پاستوریزه آنها بیشتر است؛ غافل از اینکه ممکن است در اثر مصرف این نوع مواد غذایی دچار بیماری های سختی همچون تب مالت شوند.

یکی از مواردی که کارشناسان علم تغذیه و دامپزشکان برای کاهش مصرف محصولات لبنی خام یا غیرپاستوریزه بر آن تاکید دارند، فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در مورد مضرات مصرف اینگونه محصولات است.

برای مشاهده دیگر مطالب مرتبط با علم و فناوری روی لینک کلیک کنید