4 راهکار طلایی برای خداحافظی همیشگی با "خروپف" / اگه شوهرت با خروپف کردن نمیذاره بخوابی، این ویدیو رو حتما نگاه کن!

سوفیانیوز: خر و پف یکی از بدترین حالاتی است که هم خود شخص و هم اطرافیان او را آزار میدهد. یکی از سوالاتی که افراد همیشه در سفرها و قبل از خوابیدن از یکدیگر میپرسند، این است که آیا خر و پف میکنی یا نه؟ این مسئله حتی در روابط زوجین نیز اهمیت دارد و باید هر چه سریعتر به فکر درمان آن باشید.
به گزارش سرویس علم و فناوری پایگاه خبری سوفیانیوز، خر و پف زمانی اتفاق میافتد که هوا نمیتواند به راحتی از دهان یا بینی عبور کند. هنگامی که هوا با فشار از یک ناحیه مسدود شده عبور میکند، بافتهای نرم دهان، بینی و گلو به یکدیگر برخورد کرده و به لرزه در میآیند و این ارتعاشات صدای خرخر میدهد. خر و پف میتواند خواب را مختل کند. خروپف بلند و طولانی مدت (مزمن) همچنین میتواند نشانه یک اختلال جدی به نام آپنه انسدادی خواب باشد. طیف گستردهای از درمانهای جراحی و غیر جراحی میتوانند خر و پف را متوقف یا کاهش دهند.
دلایل خروپف در خواب
خرناس کشیدن میتواند به دلایل متعددی مانند آناتومی دهان و سینوسها، مصرف الکل، آلرژی، سرماخوردگی و افزایش وزن ایجاد شود. وقتی که به خواب عمیق فرو میروید، ماهیچههای سقف دهان (کام نرم)، گلو و زبان شل میشود و گلوی شما به اندازه کافی شل شده و راه تنفس تا حدودی بسته و دچار لرزش میشود.
هر کدام از موارد زیر میتواند روی مجاری هوایی تاثیر گذاشته و موجب خرخر کردن در خواب میشود:
آناتومی دهان: اگر کام نرم کمی متورم شود، موجب تنگ شدن راه هوایی شما میشود. همچنین افراد دارای اضافهوزن ممکن است بافت اضافی در پشت گلویشان داشته باشند و راه هوایی آنها را تنگ کند.
مصرف الکل: خوردن بیش از حد الکل قبل از خواب نیز میتواند موجب خر و پف شما شود. الکل موجب شلشدگی عضلات گلو شده و مقاومت راههای هوایی در برابر انسداد را از بین میبرد.
مشکلات بینی: احتقان مزمن بینی یا انحراف بینی میتواند موجب خروپف شود.
محرومیت از خواب: نداشتن خواب کافی میتواند عضلات گلو را بیشتر شل کند.
وضعیت خوابیدن: هنگامی که فرد به پشت میخوابد، خروپف مکرر و بلندتر است. زیرا به دلیل تاثیر نیروی گرانش بر گلو، راه هوایی تنگتر میشود.
توان عضلانی ضعیف در گلو و زبان: ممکن است ماهیچه گلو و زبان بیش از حد شل باشند. این حالت باعث بستهشدن راه هوا میشود.
مشکل در زبان کوچک: زبان کوچک قسمت بالایی و انتهایی دهان است. این قسمت در صورت بلند بودن میتواند راه بینی تا گلو را باریک کند. هنگام تنفس به ارتعاش درآمده و راه هوایی را مسدود میکند.
برای مشاهده دیگر مطالب مرتبط با علم و فناوری با ما همراه باشید