بدبو اما جادوی سلامتی؛ پیاز، قاتل خاموش سرطان؛ کاهش خطر ابتلا به 4 نوع سرطان

سوفیانیوز: همه انواع پیاز برای شما مفید هستند، اما رنگ تیره مایل به قرمز، که گاهی اوقات به آن پیاز بنفش گفته می شود، به خصوص دارای سطح بالایی از کوئرستین و سایر ترکیبات مفید گیاهی است که به عنوان فلاونوئیدها شناخته می شوند.
به گزارش سرویس علم و فناوری پایگاه خبری سوفیانیوز، مطالعات مختلف نشان داده است که مصرف بیشتر پیاز میتواند با کاهش خطر ابتلا به برخی انواع سرطانها از جمله سرطان روده بزرگ، گلو و تخمدانها مرتبط باشد. این تحقیق نشان داد که مردانی که میزان بالاتری از سبزیجات خانواده Allium، مانند پیاز و سیر، مصرف میکنند، احتمال کمتری برای ابتلا به سرطان پروستات دارند. برخی از محققان باور دارند که آنتیاکسیدانهایی مانند کوئرستین که در پیاز وجود دارند، مسئول خاصیت ضد سرطانی آن هستند. رژیمهای غذایی غنی از کوئرستین همچنین با کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه نیز مرتبط است. این یافتهها نشان میدهند که گنجاندن پیاز و سبزیجات مشابه در رژیم غذایی میتواند به عنوان یک اقدام پیشگیرانه مؤثر در مقابل برخی انواع سرطانها عمل کند.